Degustari

Un Weekend la Jordan Winery

Așa cum s-a împământenit în fiecare vară, cei de la Jordan Winery invită în vizită la cramă somelierii din statul California, pentru a le prezenta vinurile și toate elementele de noutate ale cramei. Nimic nou sub soare am putea spune. Dar totuși, ce este interesant la aceast tur de cramă?

Trebuie remarcat în special modul de prezentare a vinurilor, unul interactiv, fiind creat un veritabil circuit oenoturistic unde cei care iau parte sunt protagoniștii multor experiențe plăcute, hedoniste chiar, de la excursii în zonă, partide de pescuit, zboruri cu avionul ușor, degustări în orb, adică un veritabil tur de forță pe la toate atracțiile zonei, mai precis prin Alexander Valley (Sonoma County, California).

TripAdvisor a anunțat recent că a acordat Premiul de excelenţă pe anul 2013 către Jordan Vineyard & Winery, distincţie prin care se recunosc meritele deosebite pentru experienţele inedite trăite de către vizitatori. Doar 10% dintre companiile listate pe TripAdvisor primesc acest premiu prestigios, acordat pentru ospitalitatea excelentă, constantă, numai în baza recomandărilor clienţilor, adică a celor ce au trecut pragul cramei.

Aici, oenoturismul, după cum se vede în clipul postat mai jos, se află la superlativ. Un bun exemplu de a îmbina degustările și vizita la cramă cu diferite modalități inedite de recreere și petrecere relaxantă a timpului liber. Totuși la noi nu se poate face ceva asemănător? Un început există, dar până a ajunge la nivelul celor de la Jordan Winery mai avem cale lungă.

1 Comentariu

1 Comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi