Evenimente

Cătălin Păduraru a Prezentat GoodWine în Ţinută TRENDS by Adina Buzatu

Postat in

Precum vinurile de colecţie, realizate din cele mai nobile soiuri de struguri, fine şi preţioase, așa şi costumul bărbătesc atrage atenţia prin calitatea stofei, rigurozitatea tiparului, atenţia şi măiestria ce au contribuit la confecţionarea lui. Astfel, Cătălin Păduraru, Maestrul de Ceremonii al Târgului Internațional de Vinuri GoodWine, a purtat o ţinută clasică TRENDS by Adina Buzatu. Stilistul a ales pentru această ocazie un costum din lână fină Royal Hem şi o cămaşă din poplin Bagutta. Ţinuta a fost completată de accesoriile Calabresse din mătase naturală, care au adăugat culoare şi personalitate.
În magazinele TRENDS by Adina Buzatu sunt prezente, în exclusivitate pentru România, 52 de branduri cu nume de tradiţie, apreciate de cunoscători pentru calitatea excepţională a produselor şi personalitatea puternică a colecţiilor. Adina Buzatu este promotorul unui concept original în moda masculină românească, care îmbină calitatea excepţională a unor branduri vestimentare cu servicii de stilism particularizate în funcţie de personalitatea, aspectul fizic şi modul de viaţă al fiecărui bărbat dornic de o imagine corectă.

Printre brand-urile care se găsesc în exclusivitate la TRENDS, se numără mărci în vogă, cum ar fi Messagerie (Italia) şi Babette Wasserman (UK) alături de brand-uri cu istorie, a căror experienţă îndelungată garantează calitatea: celebrele palării Borsalino, bretelele Albert Thurston, prestigioasele cămăşi Eton şi Bagutta sau atelierul Ortigni, unde pantofii sunt produşi exclusiv manual, încă din 1930. (credit foto: Olivian Breda)

1 Comentariu

Cele mai citite

Exit mobile version