Concurs

Concurs de Mărțișor și Ziua Femeii

Postat in

Pentru că femeia merită cu adevărat sărbătorită, mai ales în luna martie, în săptămâna dintre 01 Martie – Mărțișorul, vestitorul primăverii și 8 Martie – Ziua Internațională a Femeii, în exclusivitate, pentru aceste evenimente, Domeniile Sâmburești și Oenolog.ro organizează un concurs menit să le arate reprezentantelor sexului frumos cât sunt de apreciate, iubite și mai ales răsfățate.

Astfel, în perioada 1-8 martie 2014, doamnele, domnişoarele și domnii (pe care, în eventualitatea că vor câștiga unul din cele 3 premii puse în joc, îi rugăm să-și ia angajamentul și să ne promită în mod solemn că vor oferi premiul tot doamnelor!) sunt invitați să participe la concursul nostru ce are ca premii 3 cutii cu vin, a câte 6 sticle fiecare, cu Chardonnay Domeniile Sâmburești 2011.

Pentru a câștiga unul dintre cele trei premii trebuie să dați share pe Facebook acestui articol și să răspundeți la întrebarea „ce vin produs de Domeniile Sâmburești înțelege femeile?”

Răspunsul dumneavoastră îl veți posta în rubrica comment, din finalul acestui articol, împreună cu datele dumneavoastră de contact: numele, prenumele și link-ul paginii proprii de Facebook. Concursul se adresează persoanelor cu vârsta de 18 ani împliniţi şi se desfăşoară în perioada 01 – 08.03.2014. Câștigătorii se vor desemna prin tragere la sorţi cu ajutorul aplicaţiei random.org și vor fi anunțați în data de 09.03.2014. Mai multe detalii despre vinurile Domeniilor Sâmburești găsiți pe pagina de Facebook a producătorului.

Cel mai popular soi de vin din lume e desăvârșit în terroirul special de pe dealurile Olteniei. Preferatul femeilor din întreaga lume, soiul Chardonnay a fost mereu un aliat al cinelor romantice, el însuși fiind delicat, parfumat, vesel și de neuitat, întocmai ca o femeie. Nici bărbații nu-l ocolesc, mai ales pentru că pare a fi cheia unei întâlniri romantice perfecte. Chardonnay – Domeniile Sâmburești, înfățișat de aceasta dată ca un vin care înțelege femeia, oricum ar fi ea, dar mereu surprinzătoare!

255 Comentarii

Cele mai citite

Exit mobile version