Vineri 6 aprilie 2012
10:30 – Primirea delegatiilor oficiale
11:00 – Deschiderea oficiala
12:00 – 18:00 – Show-uri gastronomice realizate de maestrii bucatari Petrisor Tanase, Stefan Bercea, Cornelia Ghisoi si alti membrii ai Asociatiei Nationale a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism(mancaruri si dulciuri exotice)
– Concursuri de arta culinara, gastronomie, cofetarie, sculptura in fructe, flair si bartending
12:00 – 18:00 – Lansari de vinuri:
Jidvei: Feteasca Regala Clasic 2010 , Chardonnay Clasic 2009, Sauvignon Blanc Premiat 2010
Crama Oprisor: Caloian Rhein Riesling 2011, La Cetate Chardonnay 2011, La Cetate Merlot 2010, La Cetate Cabernet Sauvignon 2010, Cupola Sanctis Sf Gheorghe, Sf Ioan 2010
Domeniile Dealu Mare Urlati: vinuri albe din recolta 2011, precum: Riesling Italian, Feteasca Alba, Sauvignon Blanc
Domeniile Sahateni – Aurelia Visinescu: brandul KARAKTER, cu soiurile Chardonnay 2011, Sauvignon Blanc 2011, Rose 2011, Cabernet Sauvignon 2009 si recoltele noi
12:00 – 18:00 – Degustari de vinuri prezentate de Organizatia Somelierilor din Romania 2011
18:00 – Tombola vizitatorului
19:00 – Inchiderea Salonului
Sambata 7 aprilie 2012
10:00 – 19:00 – Program de vizitare a Salonului
11:00 – 12:30 – Festivitatea de decernare a medaliilor si a diplomelor pentru probele participante la Concursul National de Vinuri si Bauturi Alcoolice VINVEST, editia a VII-a si premierea oenologilor care le-au produs
12:30 – 14:00 – Degustarea probelor de vin jurizate in Concurs, de catre profesionisti, mass media si invitati – Holul Forum
14.30 – Rendezvous cu Revista Millesime
12:00 – 18:00 – Show-uri gastronomice realizate de maestrii bucatari Virgil Tamas, Carmela Dragomir si alti membrii ai Asociatiei Nationale a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism(demonstratii de prelucrare a zaharului la temperaturi ridicate,montajul pieselorde ciocolata)
– Concursuri de arta culinara, gastronomie, cofetarie, sculptura in fructe, flair si bartending
12:00 – 18:00 – Lansari de vinuri:
Domeniile Samburesti:
Chateau Valvis: Chardonnay – 2010, Merlot – 2010
Domeniile Samburesti: Merlot – 2010
Samburel de Olt: Cabernet Sauvignon – 2010
Vigna: Alb de Petro Vaselo, Rosu de Petro Vaselo, Ovas 2010, Otarnita 2010
Domeniile Boieru: Dry Muscat 2011, Traminer 2011
12:00 – 18:00 – Degustari de vinuri prezentate de Organizatia Somelierilor din Romania 2011
15:00 – Tombola Ascultatorului Radio Romania Antena Satelor
18:00 – Tombola vizitatorului
19:00 – Inchiderea Salonului
Duminica 8 aprilie 2012
10:00 – 17:00 – Program de vizitare a Salonului
10:00 – 16:00 – Show-uri gastronomice realizate de maestrii bucatari Silvian Miron, Dragos Bercea si alti membrii ai Asociatiei Nationale a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism(THAI Food Cooking, African Cooking.)
– Concursuri de arta culinara, gastronomie, cofetarie, sculptura in fructe, flair si bartending
– Gala de premiere
10:00 – 16:00 – Lansari de vinuri
Domeniile Anastasia: Merlot, Cabernet Sauvignon si Chardonnay 2011
SCDVV Murfatlar: vinuri din struguri ecologici, Columna si Feteasca neagra, un vin marca ”Via Regala Murfatlar” – Chardonnay
Budureasca:
Vinuri albe dedicate HoReCa: Sauvignon Blanc 2011 sec, Chardonnay 2011 sec, Tamaioasa Romaneasca 2011 sec precum
Pinot Noir de 2009, sec – gama HoReCa
15:30 – Lansare Ghidul Vinurilor Romanesti – Editura House of Guides
10:00 – 16:00 – Degustari de vinuri prezentate de Organizatia Somelierilor din Romania 2011
15:00 – 16:00 – Tombola Vizitatorului – Tombola Jurnalistului
17:00 – Inchiderea oficiala a Salonului International de Vinuri VINVEST 2012