Hobby

Un Vin lansat pentru „a stârni”

Dr. Ruth Westheimer, terapeut, sexolog şi totodată o personalitate TV bine cunoscută peste ocean, a lansat o linie de vinuri „low-alcool”, pentru a ajuta la „relaxare” şi  „a stârni” cuplurile.

Dr. Ruth Westheimer Vin d’Amour, are trei variante: Chardonnay, Zinfandel şi Cabernet Sauvignon, ce conţin doar 6% alcool, comparativ cu media de 12,5%.

„Ideea mea este că un consum redus de alcool va trezi simţurile şi vă va stârni cu adevărat”, precizează respectabila doamnă Ruth Westheimer, o supravieţuitoare a Holocaustului, acum în etate de 83 de ani (precizează New York Post).

„Întotdeauna spun cuplurilor că ar trebui să bea (nu prea mult) şi să se relaxeze. În cazul în care femeia a băut prea mult, ea va adormi. Iar dacă bărbatul a exagerat un pic, din păcate el nu prea mai are ce face. Problema este aceeaşi şi pentru cuplurile gay”.

„Cu acest vin, eu atât spun: relaxează-te, dar nu bea prea mult ! În cazul în care urmează să faceţi dragoste, sau nu, nu contează. Este vorba în fond despre regăsirea şi comunicarea cu celălalt, de fapt lucrul cel mai dificil şi totodată cel mai  semnificativ într-un cuplu”, a adăugat ea.

Vinuri sale provin din struguri cultivaţi în California şi vor apărea spre vânzare, la început, în magazinele alimentare din New York, la începutul lunii iulie, la un preţ la 7.99-9.99 US$  sticla.

„Oamenii vor vorbi despre sentimentele lor, despre speranţele şi visele lor mult mai uşor decât fără a consuma alcool, deoarece astfel există mai puţină cenzură. Dar atunci când oamenii se îmbată nu există nicio modalitate prin care să devină mai iubitori, mai înţelegători, mai tandri, mai buni”.

Terapeutul are 56.500 adepţi pe Twitter, a făcut  senzaţie în anii ‘ 80, inclusiv într-un show TV, intitulat „Întreab-o pe Dr. Ruth”, ce a fost difuzat la nivel mondial, a scris o carte despre sexualitate şi relaţiile de cuplu şi şi-a lansat propria linie de lenjerie.

Sursa:NYP

2 Comentarii

2 Comments

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi