Vinuri Straine

Cuvée Rocco

Postat in

Ex-vedeta filmelor pentru adulți Rocco Siffredi, care a părăsit platourile de filmare în anul 2004, a prezentat (cum altfel!), un vin marca proprie. După alte vedete ce au fost atrase de industria vinului şi şi-au lansat propriile vinuri, se pare că a sosit momentul şi vremea ca acest vin, intitulat sugestiv Cuvée Rocco, să fie în trendul şi linia care l-a lansat pe cel al cărui nume îl poartă, fiind un vin special creat să aţâţe plăcerile trupeşti.

Rocco Siffredi a profitat de recentul târg de vinuri Vinitaly, desfăşurat la Verona, în Italia, târg care şi-a închis porţile miercuri, pentru lansarea acestui vin, dezvoltat împreună cu partenerul său Jarno Trulli (fost pilot de Formula 1), acestă din urmă fiind cel care deţine podgorii în renumita regiune Abruzzo şi Crama Podere Castorani. Rocco Siffredi, cu 470 de filme la activ în domeniul industriei pentru adulţi, este de părere că acest Cuvée “are o puternică putere de seductie şi o profunzime erotică aparte”.

Cu persoana potrivită, acest vin este capabil să creeze atmosfera electrizantă pentru o distracţie perfectă într-o noapte fierbinte”. Pe lângă lansarea acestui vin, Rocco Siffredi, acum în vârstă de 49 de ani, doreşte să se lanseze şi în alte proiecte. În curând ar putea lansa, în franciză, un lanţ de cafenele, cu proiecţie la nivel mondial şi cu un nume sugestiv, pe măsură faimei sale, Rocco World’s Café”. (sursa: http://www.sudinfo.be)

 

5 Comentarii

Cele mai citite

Exit mobile version