Vinuri Straine

Champagne Thierry Massin Blanc de Noirs Brut

Postat in

Thierry și Dominique Massin (frate și soră) au dezvoltat moștenirea lor familie în domeniul producției de vinuri efervescente, metoda champenoise, via lor însumând o suprafață micuță de numai 10 hectare de vie (în regiunea Aube, localitatea BarsurSeine din nord-estul Franței), atent îngrijită și cultivată, combinând soiuri și ani diferiți pentru a obține combinația perfectă de arome și savoare atât de apreciată la vinurile efervescente.

Champagne Thierry Massin Blanc de Noirs Brut (obținută 100 % din soiul Pinot Noir), are o culoare galben pai intens, care vă va surprinde plăcut prin prospețime, arome florale primăvăratice precum și prin perlajul fin, constant.

Gustativ regăsim note de fructe coapte (piersici, caise) persistente, arome de citrice, expresivitatea sa fiind confirmată de contactul cu vălul palatin, resimțind o senzație cremoasă, onctuoasă.

Aciditatea este în echilibru perfect cu corpul său, post-gustul lung și persistent. Perfectă pentru diferite ocazii festive, ca wellcome drink sau alături de fructe de mare. Îi acordăm 88p.

Click pentru a comenta

Cele mai citite

Exit mobile version