Vinuri Romanesti

Un Lux Accesibil, Vinul la Flacon

Un mod ingenios și unic de a servi vinul în locații premium precum hoteluri, restaurante, pe avion sau în locuri romantice (la un picnic), ar fi vinul îmbuteliat la flacon. Nimeni alții decât americanii sunt cei ce au găsit o modalitate luxoasă de a îmbutelia vinul în acest mod. Într-un flacon de sticlă cu o capacitate de 187 ml, un distribuitor de vinuri din Miami Beach, Florida, a introdus special pentru piaţa high-end acest vin, fiind un produs destinat unui stil de viaţă luxos. Flacoanele includ un vin Zinfandel (provenit din regiunea Napa Valley, California) şi un Chardonnay (provenit din regiunea Sonoma, California).

Pachetul a fost modelat în flacoane mai mici (mai exact după dimensiunea eşantioanelor din Europa, unde sunt utilizate cele de 50, 60 sau 100 ml), inspirat fiind de supleţea și dimensiunile mini ale acestora,  rezultând o modalitate excelentă și un format aparte pentru livrarea de vinuri, într-o dimensiune de unică folosinţă. Flaconul este făcut din sticlă subțire, foarte ușoară, turnat direct, fără lipituri, similar cu un flacon de 750 ml al unei sticle de vin. Acest lucru conferă produsului Vini un profil oarecum sexy, delicat la atingere, inclusiv prin diferenţele tactile evidenţiate de eticheta tratată termic şi serigrafată. Închiderea este de tip screwcap (dop cu filet).Vini 01

Vini a proiectat și dezvoltat o linie de ambalare și îmbuteliere în Sonoma. Se pare că au planuri mari de viitor, fiind pregătiți deja pentru a începe îmbutelierea de vinuri la flacoane sub acestă formă și dimensiune inclusiv pentru alte mărci consacrate, în formatul Vini 2014. Vini este vândut în unităţi de o singură bucată, într-o cutie de patru, pachet personalizat şi pachet de 48 unităţi.

Disponibil on-line, o unitate de patru flacoane Vini costa între 35 și 40$ iar pachetul de 48 de flacoane undeva între $390 la 432$, în funcție de varietate (roşu, alb sau mixt). Cluburile din Mamaia? Bamboo? Chaboo? Fratelli? Se aude? Ce facem? Rămânem de căruță? Hai că se poate, nu trebuie să rămânem în urmă! Ar fi păcat să nu avem și noi o așa fiță! Vinul la flacon! Încercați pe site-ul companiei la http://thevini.com.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Vinul la flacon | Accesorii Vin | Blog

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi