Rose

Roza de Ciumbrud la Doză

O idee şi iniţiativă de marketing, care va prinde cu siguranţă la amatorii de un pahar de vin, respectiv îmbutelierea la doză de aluminiu – 250 ml, a fost demarată de către Domeniul Ciumbrud.

Ambalajul versatil, răcirea rapidă a vinului, cât şi cantitatea de vin ideală pentru 2 pahare (câte 150 ml fiecare), utilizarea sa facilă la picnic sau la o petrecere cu prietenii, ar fi doar câteva dintre avantajele utilizarii sale, comparativ cu vinul îmbuteliat la sticlă.

Să ne înţelegem, vinul îmbuteliat la sticlă rămâne de referinţă, dar acest tip de ambalaj poate fi o soluţie practică pentru a răci rapid un vin, a-l transporta mai facil şi de ce nu, de a consuma vin cu moderaţie!

Despre vin, pot să vă spun că este obţinut din soiurile Fetească Neagră şi Pinot Noir, fiind un vin de desert, demidulce. Aromele sale de trandafiri au împrumutat din aromele locului, localitatea Ciumbrud fiind renumită pentru plantaţiile sale de trandafiri.

Gustativ, regăsim coacăze roşii, cireşe precum şi o tuşă discretă de arome de dulceaţă de trandafiri. Ca vin de desert îl văd lângă nişte papanaşi neaoşi sau lângă tarte de fructe.

Cu puţin marketing bine focusat pe publicul tânăr, va fi cu siguranţă o poveste de succes. Felicitări lui Bogdan Moga, directorul comercial de la Domeniul Ciumbrud, în special pentru iniţiativă, inovaţie, curaj şi perseverenţă.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi