Vinuri Romanesti

Origini Tămâioasă Românească 2011

Cu origini în sudul Greciei antice (provenind din familia Muscatului), această varietate de vin a devenit foarte apreciată de către majoritatea celor care au interacționat și cunoscut vinurile românești. Tămâioasa Românească ne-a convins că a prins rădăcini solide pe meleagurile noastre, adaptându-se și demonstrând că poate da vinuri deosebite. În general un vin aromat, vinificat de la dulce, demidulce până la sec, parfumat, atrăgător, va fi întotdeauna o alegere de care puteți fi siguri că nu veți da greș.

În gama Origini a producătorului Budureasca regăsim vinuri atent selecționate, bine lucrate, provenite din struguri aleși de pe cele mai bune parcele. Așa este și acest vin, Tămâioasa Românească demidulce, produs în 2011, un vin aromat, plăcut, ce-și etalează elegant aromele sale olfactive de pepene galben, busuioc proaspăt,  dulceață de trandafiri, flori de vară, prezentându-se cu o culoare galben pai intens, limpede și atrăgătoare, alături de senzații gustative de miere de tei, dulceață de agrișe, soc și o tușă mătăsoasă de piersici coapte.DSCN3517

Un vin echilibrat și de aciditatea sa vioaie, completată permanent de aromele explozive intense, inclusiv pe final și-n postgust. Alături de diverse specialități precum foie gras, aperitive ușoare, produse de patiserie, mâncăruri cu sosuri dulci sau de preparate de desert, va face deliciul oricărei mese. Sincer vinul poate fi considerat un desert în sine, având astfel ocazia să-i savurați și descoperiți mult mai bine aromele. Dar mai ales să va bucurați cu răbdare și pe îndelete de ele!

6 Comentarii

6 Comments

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi