Vinuri Romanesti

Gramma Fetească Regală 2013

Gramma Fetească Regală 2013 este un vin alb sec, culoare galben pai foarte deschis, ce te întâmpină cu un nas expresiv, accentuat de mineralitatea sa, completat de nuanţe de flori de vară, fructe crude şi note ierboase.

Gustul se caracterizează printr-o prospeţime desăvârşită, completată de note discrete de citrice şi tente ierboase, terminate într-un post-gust definit ca fiind simplu şi direct, în aceleaşi note, susţinute de aciditatea sa medie, o exuberanţă minerală și un grapefruit neagresiv.

În general Feteasca Regală este mai zgârcită în arome abundente şi note gustative persistente, dar tocmai simplitatea sa îi conferă o eleganţă ce te farmecă şi te atrage. DSCN5342Un vin răcoros, perfect pentru zile caniculare, ce se cere servit alături de mâncăruri uşoare de vară, combinaţii de salate, preparate din peşte, fructe de mare, pui, consumat bine răcit, la temperaturi între 10 -12 grade C.

”Vinul Conversației”, în care se regăsește această Feteasca Regală 2013 (alături de Aligote și Cuvee Vișan) este un concept destinat să deschidă o nouă direcție în comunicare, cea a conversației inteligente și a limbajului fără cusur, dezlegat de impactul cu un vin select.

Așadar vinurile din producția anului 2013, destinate segmentului HoReCa și retail-ului specializat, apar sub o etichetă nouă, creația binecunoscutului artist Horațiu Mălăele. Eleganță, rafinament, artă, bungust și vinuri pe măsură!

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi