Vinuri Romanesti

Domeniile Ostrov Rose 2013

Un vin rose, sec, obținut din varietatea de struguri Cabernet Sauvignon (cultivați pe dealurile molcome ce coboară lin spre Dunăre în zona Ostrov, județul Constanța), se prezintă cu o culoare intensă, asemănătoare unei mantii de somon, limpede și cristalin, cu reflexe roșii pe alocuri.

Produs în ediție limitată (10.000 de sticle), se dezvăluie elegant, dezvâluind un echilibru armonios între aciditatea sa și persistența aromatică.

Nasul aduce aminte de fructe de pădure, cireșe amare și vișine, în plan secundar dezvoltând tonuri mai estompate de fructe confiate și tonuri vegetale.Domeniile Ostrov Rose 2013

Un vin versatil, ce merge asociat de la preparate tradiţionale până la cele mai sofisticate preparate gastronomice. Domeniile Ostrov Rose sec 2013 este ideal pentru consumul în sezonul cald, bineînţeles răcit optim.

Gustul său este direct, tonurile de fructe roşii predomină, completate pe alocuri de note de fructe confiate, final plăcut, astringent pe alocuri.

Post-gustul suficient de lung aminteşte de nuanţe discrete de coajă de portocală și grapefruit. Nivel alcoolului este de 12,5%, fiind bine integrat, perfect pentru un vin lejer de vară.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi