Vinuri Romanesti

Crama Oprișor Sfânta Maria

Fecioara Născătoare de Dumnezeu este figura cea mai sărbătorită a creştinătăţii, poartă cele mai multe nume şi rămâne, totuşi, una dintre cele mai pline de mister figuri din istoria credinţei.

În faţa oamenilor, Fecioara se strecoară cel mai adânc în suflet, fiind pe bună dreptate asemuită cu oglinda primei femei, a doua Eva: dacă rodul pântecelui primei Eve a reprezentat şi păcatul primordial, neprihănita zămislire (imaculata concepţiune la catolici) este şansa care li se dă oamenilor pentru a se întoarce în paradis.

Crama Oprişor, continuă tradiţia vinurilor dedicate celor care poartă nume de sfinţi. Gama Cupola Sanctis este completată cu vinul Sfânta Maria, dedicat tuturor celor care poartă acest nume deosebit al creştinătăţii.Sfanta-Mariajpg1

Un vin roșu, sec, produs în anul 2011, prin cupajarea soiurilor Cabernet Sauvignon și Merlot, fin, catifelat, echilibrat, cu arome îmbietoare de fructe roșii de pădure, cu note de baric, pe alocuri vanilate.

Poate reprezenta cadoul ideal pentru cei dragi, într-o perfectă consonanţă cu această sărbătoare deosebită! Tuturor celor care poartă numele Maria, Marin, Marian, le urăm din tot sufletul: „La mulţi ani!”.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi