Vinuri Romanesti

Casa de Vinuri Cotnari Domenii Grasă de Cotnari 2014

Grasa dulce, din gama Domenii, este o realizare îndrăzneață a celor de la Casa de Vinuri Cotnari, poate vinul care le lipsea din portofoliu (dacă ținem de cont de tradiția și istoria Grasei de Cotnari vinificată în dulce).

Culoarea sa de un galben pai intens se contopește cu aromele de note de fagure de miere, polen și flori de musetel uscate, susținute de o aciditate ridicată, ce-i conferă prospetime si se echilibrează elegant cu notele dulci.

Alături de plăcinte cu fructe și brânzeturi nobile maturate, poate fi un companion execelent pentru deserturi.

De remarcat faptul că notele sale dulci sunt insesizabile uneori, datorită acidității ridicate care-i echilibrează foarte bine restul de zahăr.

Având în vedere sigilarea sticlei cu ceară, se pretează foarte bine pentru păstrare în cramă mulți ani.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Beau Crispell

    iunie 16, 2019 la 9:11 AM

    I enjoy you because of every one of your labor on this blog. Kate really likes engaging in research and it is obvious why. I learn all concerning the powerful ways you produce precious steps on this web blog and even strongly encourage participation from some others about this subject while our own girl is really being taught a lot. Take advantage of the rest of the year. You’re the one carrying out a stunning job.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi