Vinuri Romanesti

Cardinal 2009 Pinot Gris Late Harvest

Probabil unicul Pinot Gris vinificat in dulce, un vin interesant, care are ceva note oxidative care l-au cizelat si imblanzit frumos. Produs de Domeniile Boieru, în zona Ciumbrud, vinul continuă tradiția există în zonă, vinurile produse aici având faimă și recunoaștere în Transilvania. Interesant la zona Ciumbrud este faptul ca beneficiaza de un climat propice cultivarii viei (similar cu cel mediteranean).

oenolog.ro Domeniile Boieru Pinot Gris 2009 Late Harvest Cules Tarziu Vin Dulce Sweet Wine RomaniaCardinal 2009 Pinot Gris Late Harvest (cules tarziu) este un vin dulce, frumos evoluat, elegant, cu un buchet care surprinde olfactiv prin aromele sale de florale, iar gustativ prin notele de dulceata de agrise, miere, castane, ce se continua pana în finalul lung, delicios.

Aciditatea si zaharul rezidual (atat cat trebuie) fac din acest vin unul pe care sa-l savurezi cu placere si sa te indragostesti de el!

Alaturi de cozonac si pasca va asigur ca va fi o companie apreciata! Poate fi o sugestie dar si recomandare cu ocazia celei mai mari sarbatori a crestinatatii – Pastele.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi