Vinuri Romanesti

Budureasca Tămâioasă Românească Sec 2014

Poziționat în segmentul HoReCa, Budureasca Tămâioasă Românească Sec 2014 se prezintă cu o culoare galben pai deschis și inflexiuni verzui, limpede, cristalin. Olfactiv regăsim arome proaspete, fructate și note florale de iasomie, salcâm, miere, soc, trandafir.

Gustativ este echilibrat, delicat pe alocuri, aromele de fructe bine coapte (pere, mere, ananas) fiind bine structurate și persistente. Ceva citrice se simt plăcut, iar pe final, mixul de fructe coapte cu grapefruit te conduce cu gândul spre unBudureasca Tamaioasa Romaneasca 2014 vin de gastronomie, cu o aciditate ridicată și un nivel de alcool atât cât trebuie.

Îl vedem lângă preparate din pește, frigărui din carne de pui, aperitive și fructe de mare, paste și alte preparate mai ușoare de început de masă.

Și, cum vă menționam cu alte ocazii, la un vin, totul se schimbă în mometul în care îl asociezi corespunzător, existând o legătură chimică strânsă, o sinergie între vin și mâncare, rezultând un gust și o savoare pe care nu le regăsim separat.

Nu trebuie decât să experimentați, astfel veți reuși să vă formați propriile opinii despre vin, mâncare și savoarea combinării perfecte a acestora! Îi acordăm 83p.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi