Vinuri Romanesti

Budureasca Sauvignon Blanc 2015 Demisec

Budureasca Sauvignon Blanc 2015 D.O.C. este un vin alb demisec, cu o culoare galben pai deschis, ce aduce în prim plan arome florale de primăvară – flori de tei, salcâm, soc, caprifoi. Apar şi note vegetale, completate de fructe exotice.

Este un vin echilibrat, cu un gust fructat, susținut de acel mic rest de zahăr atât cât trebuie. Te ademenește cu arome de citrice, măr verde și caise împârguite.

oenolog.ro Budureasca Sauvignon Blanc 2015 demisecSusținut bine de aciditate, cu un alcool bine integrat (mare atenţie trebuie să-l menținem la temperatură scăzută când îl servim) are un final mediu, unde grapefruitul și coaja de portocală confiată sunt prezente.

Servit la o temperatura de 10 -12 grade C, se înţelege de minune cu preparate din pește sau aperitive uşoare de vară. Îi acordăm 83p. Îl găsiți prin Selgros pe la vreo 26 de lei.

Nu ascund faptul că la ceas de seară, pe terasă, când arşiţa zilei începe să se domolească, vinul acesta poate aduce o umbră de răcoare şi destindere după o zi caniculară. Așadar, vă doresc să-l întâlniți şi să vă delectaţi cu el. Numai vinuri bune!

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi