Vinuri Ro

Vinuri Noi de la Cramele Recaş

„Castel Huniade” este noua gamă de vinuri lansată pe piața românească și internațională de către producătorul bănățean Cramele Recaș. Compusă din opt vinuri seci și demiseci, gama este disponibilă începând cu luna februarie 2012 în marile rețele comerciale, la prețuri în jurul a 17 lei / sticlă.

„Castel Huniade” va înlocui gama Castle Rock (care nu se mai îmbuteliază), atât pe piața românească cât și în țările unde aceasta era exportată și va conține o sortimentație mai diversificată: sub noul nume vor fi comercializate 4 vinuri albe (Chardonnay, Fetească regală, Sauvignon blanc, Riesling), 3 vinuri roșii (Cabernet Sauvignon, Merlot + Pinot noir și Merlot + Fetească neagră) și un rose.

„Castelul Huniade este un monument istoric și cea mai veche clădire din Timișoara, finalizată la 1447 de către Ioan de Hunedoara – exact anul primei atestări documentare a viilor de la Recaș. Acest nume reprezintă foarte bine atât tradiția cât și personalitatatea locului de origine a vinurilor noastre. Noua gamă răspunde – prin sortimentația mărită, prin calitatea vinificației și prin prezentarea comercială – tendințelor actuale de consum la nivel internațional”, a declarat Ciprian Roșca, directorul comercial al Cramelor Recaș.

Compania Cramele Recaș exploatează o suprafață de aproximativ 800 de hectare viță de vie situate în județul Timiș și 20 de hectare lângă Miniș (Arad) și are o capacitate de producție și stocare de aproximativ 9 milioane de litri, fiind dotată cu tehnologie de ultimă generație în urma unor investiții ce totalizează peste 10 milioane de euro. Producătorul bănățean este unul dintre cei mai importanți exportatori de vin românesc în țări precum Statele Unite, Marea Britanie, Japonia, Suedia, Canada, Estonia și Slovacia. Rezultatele obținute de vinurile de Recaș la cele mai importante concursuri de specialitate la nivel mondial au reconfirmat constant, în ultimii 12 ani, calitatea vinurilor cunoscute consumatorilor din România sub nume precum Cuvee Uberland, Solo Quinta, Sole, La Putere, Cocoșul, V-Drinks sau Schwaben Wein.

1 Comentariu

1 Comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi