Vinuri Ro

Suav – Muscat Ottonel 2009

Postat in

Crama Senator Wine, se adresează unui public de nişă, reprezentat de doamne şi domnişoare, cu gama de vinuri Suav. Strugurii, culeşi la supracoacere pentru a acumula cât mai multe zaharuri, sunt artizanii acestor vinuri dulci, aromate, suave. Gama este compusa din trei vinuri: Busuioacă de Bohotin, Tămâioasă Românească şi Muscat Ottonel.

Reprezentativ pentru vinuri, ca şi impact vizual, pe cele trei etichete ale vinurilor se regăsesc câteva accesorii femine: o geantă, un pantof, o rochie. Suav! Muscat Ottonel 2009 este îmbrăcat într-o culoare galben-aurie, cu reflexe verzui.
Olfactiv, vinul se prezintă cu un nas puternic, reprezentat de arome florale şi de fructe bine coapte, cum ar fi: caise, pere, pepene galben,citrice, flori de soc, mirodenii uscate şi diafane adieri de trandafiri.

Vinul, are gustul specific muscatului, cu o aciditate moderată, având persistenţă senzuală, cu un final lung, proaspăt, cu uşoare tente dulci acrişoare. Ca şi aperitiv, sau lângă un desert, acest vin „Suav” vă poate încânta simţurile prin bogăţia aromelor sale.

5 Comentarii

Cele mai citite

Exit mobile version