Hobby

Degustare de vinuri LacertA

Miercuri, 24 octombrie , orele 19,  la restaurantul Casa Sattler din Pitesti, Bulevardul I.C.Bratianu nr. 34, va avea loc o degustare de vinuri ale producatorului LacertA . La acest eveniment va participa si dl. Walter Friedl , omul care a pus bazele  acestei investitii de exceptie in tara noastra. Cu aceasta ocazie veti putea degusta realizarile inimosului inginer oenolog Mihai Banita, vinuri de exceptie, deja recompensate cu mai multe medalii. Numarul de locuri fiind limitat , va rugam sa confirmati participarea, precum si numarul de persoane prezente, la tel 0744.626.303 – dl.Catalin Rizea.

Situat în centrul Piteştiului şi amplasat într-o cladire care a fost construită în jurul anului 1880 de renumitul tamplar din zonă Carol Sattler, restaurantul Casa Sattler s-a remarcat încă de la deschidere ca unul dintre cele mai elegante şi in acelaşi timp discrete locaţii din oraş.

Casa Sattler îmbină ambianţa plăcută şi caldă cu ultimele tendinţe în materie de artă culinară. Aici aveţi posibilitatea să organizaţi un prânz de afaceri liniştit sau o cină romantică alături de o persoană deosebită, decorul special ce zugrăveşte clasicul împreună cu muzica aleasă în concordanţă cu atmosfera transmisă de restaurant fiind promisiunea pentru o masă perfectă.

Diversele feluri de peşte şi fructe de mare preparate cu măiestrie şi pasiune sunt o prezenţă unică în peisajul autohton, amatorii de preparate exotice găsind la Casa Sattler întotdeauna ceva care le va produce o surpriză placută prin combinaţiile de arome deosebite şi neaşteptate. Desertul aici este întotdeauna un motiv de povestit celor apropiaţi fiind pregătite „în casă” după reţete proprii, delicioase.

Pentru că orice cunoscător de mâncăruri fine ştie că un vin bun completează şi este indispensabil dintr-o masă rafinată, la Casa Sattler găsiţi peste 250 de sortimente de vinuri autohtone sau importate din ţări cu renume mondial de producători de vinuri: Franţa, Spania, Italia, Australia, Noua Zeelandă sau Africa de Sud. Locaţia cu totul specială, atmosfera, personalul mereu atent şi discret, fac din Casa Sattler un restaurant pe care îl veţi recomanda tuturor după prima masă luată aici.

5 Comentarii

5 Comments

 1. Mihai Verteanu

  octombrie 23, 2012 la 2:44 PM

  Si cine este somelierul care va prezenta vinurile Lacerta ? Ca o preferinta personala,mi-as dori sa vina Stelian Stefan,il consider cel mai profesionist din tara !

 2. Aurel Toader

  octombrie 23, 2012 la 2:56 PM

  Ma bucur sa vad ca Lacerta creste si confirma calitativ.In ceea ce priveste somelierul,am fost la cateva prezentari ale lui Stelian Stefan si ma intreb de ce nu e mediatizat ?Are nu numai foarte multa tehnica si cunostinte,dar stie sa creeze atmosfera.Se vede ca a lucrat la nivel inalt,Probabil ca nu se ploconeste pe la ziare si posturi de televiziune.Din pacate,ramanem cu acelasi sistem de promovare a non-valorilor de tip Nedelea (unde a lucrat ca somelier ?) sau Timofti (depasit si evident ca nu a practicat in nici un restaurant ) !

 3. dentist in kissimmee florida

  iunie 6, 2019 la 3:09 AM

  704749 797922Oh my goodness! a fantastic post dude. Thanks Nevertheless My business is experiencing issue with ur rss . Dont know why Not able to sign up for it. Possibly there is any person obtaining identical rss difficulty? Anyone who knows kindly respond. Thnkx 120125

 4. Nervesystemet

  iulie 1, 2019 la 10:08 AM

  190828 605112I think one of your advertisements triggered my internet browser to resize, you might want to put that on your blacklist. 997562

 5. tax service in Davenport Iowa

  iulie 1, 2019 la 10:00 PM

  713275 511680For anybody who is considering about external complications, sometimes be tough amaze those to realize to produce just a single weed in this quite flowing usually requires eleven liters concerning gasoline to. dc free mommy weblog giveaways family trip home gardening residence power wash baby laundry detergent 742025

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi