Vinuri Ro

Cabernet Sauvignon PATRICIAN 2009

Dacă rămâne în sfera producătorilor de vinuri bio,Crama Vifrana, situată în Dobrogea, reprezintă pe piaţa de profil unul dintre cei mai importanţi jucători.
Încă din anul 2006, când au fost făcute primele investiţii în crama situată în localitatea Adamclisi, judeţul Constanţa, totul s-a dorit a fi cât mai bine gândit şi pus în practică, pentru a asigura, de la producere, depozitare şi ulterior distribuţie, condiţii optime pentru vinurile produse aici. Asta, bineînţeles, sub atenta supraveghere a proprietarului, domnul Vasile Frâncu, care a făcut din pasiunea pentru vin o artă.

Tot vinul produs de Crama Vifrana, se îmbuteliază sub brandul Patrician, atât pe piaţa din România cât şi pe câteva dintre pieţele externe, unde a reuşit să impresioneze plăcut.

Cabernet Sauvignon PATRICIAN 2009, un vin bio, fără sulfiţi, fără alte adaosuri, fără alcool exogen, se încadrează în arhetipul acestui soi consacrat. Vinul ne întâmpină cu un un gust de coacăze negre, caise confiate şi ierburi aromate, ajutat şi de aciditatea destul de pronunţată.

Consumat la o temperatură de 16 – 18 grade C, susţine cu armonie preparatele din carne roşie şi brânzeturile fine.

 

5 Comentarii

5 Comments

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi