Vinuri Ro

Ana are mere? Greşit! Ana o are pe Maria!

Una din surprizele recentului târg de vinuri Goodwine, s-a regăsit în trecerea unui producător de talia Jidvei, de la o anumită filosofie de marketing şi comerţ,  ce a funcţionat până la un moment dat, la producerea unor vinuri de calitate, premium, sub atenta baghetă a oenologului Marc Dworkin.

La prima vedere ar părea o incompatibilitate, dar, în fapt, colaborarea dintre acesta şi echipa Jidvei a dat roade, ce poartă două nume expresive: ANA şi MARIA (să nu omitem şi menţionăm cu această ocazie faptul că Marc Dworkin este şi părintele altor vinuri celebre – Enira şi Alira).
ANA – ce are în portofoliu două variante – un Chardonnay şi o Fetească Albă, iar MARIA – tot cu două vinuri albe, de data asta un Pinot Gris şi un Muscat, sunt cele două game de vinuri surpriză, neaşteptat de plăcute. Am făcut chiar un mic experiment (o degustare în orb, alături de câţiva amici), rugându-i să-şi împărtăşească părerile. Bineînţeles, la prima impresie, senzaţia unanimă a fost cea care i-a dus cu gândul că n-am avea de a face cu vinuri româneşti. Dar, în momentul aflării adevărului, surpriza a fost şi mai mare când au văzut numele producătorului – Jidvei.

N-am putea  să le spunem decât un bun venit în lumea vinurilor premium,  celor două tinere curtezane: ANA şi MARIA!

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi