Degustari

Pachet 40 de ani Dumitru Prunariu – Primul cosmonaut român în spațiu

La 14 mai 1981, Dumitru Prunariu a fost primul român care a zburat vreodată în spațiul cosmic timp de 7 zile, 20 de ore și 42 de minute, participând la misiunea Soiuz 40 din cadrul programului spațial „Intercosmos” și care ne împărtășește experiența trăită în urmă cu 40 de ani:

Zborul propriu-zis a fost o fascinație. Este extraordinar sentimentul pe care îl încerci atunci când te vezi mult deasupra atmosferei terestre, înconjurând Pământul într-o oră și jumătate cu o viteză de 28.000 de km/h și admirând de acolo de sus tot ce se petrece pe Pământ, dar admirând în același timp și constelațiile, care se succed cu totul altfel decât văzute de pe Pământ.

Acest eveniment este marcat prin lansarea pachetului aniversar în ediție de colecție, format din poster pe suport de hârtie manuală, cu semnătura lui Dorin Prunariu, în original, înseriat și sticla de vin roșu Budureasca „Ad Astra”.

Prin achiziționarea acestui pachet aniversar, în valoare de 150 lei, devenim parte din “echipajul” exclusivist care celebrează această reușită românească de cucerire a spațiului cosmic, prin Dorin Prunariu. Pachetul îl puteţi achiziţona de aici.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi