Vinificatie

Ecce Vinum

În Bucuresti, la Băneasa Shopping City, parter, Galeria Feeria, chiar înaite de a intra in hypermarket-ul Carrefour, găsiți o selecție completă de vinuri la wine store/vinoteca Ecce Vinum, provenite de la majoritatea producătorilor locali dar și de la podgorii renumite de pe mamamond. Și sunt vinuri de peste tot, pentru toate gusturile. Gusturi care ce-i drept s-au rafinat și dezvoltat în ultima vreme.

Cel puțin aici, la Ecce Vinum, deja foarte puțini dintre cei ce întreabă despre vinuri mai cer direct „un dulce sau demidulce” și nimic mai mult. Oamenii au început să înțeleagă valențele vinului bun, o asociere corespunzătoare cu un preparat culinar, ce înseamnă rafinamentul, bunul gust. Și se pare că au mai înțeles că nu trebuie să cumperi vin cu damigenele sau canistrele. Nu cantitatea contează ci calitatea.

Iar aici, la magazinul Ecce Vinum, prezentarea corespunzătoare a portofoliului de vinuri se datorează profesionalismului și pregătirii celor care interacționează direct cu clienții. Sunt lucruri care te stârnesc să întrebi, să afli mai multe despre vinuri dar care te și determină ulterior, invariabil, să ții cont de sfaturile sau recomandările somelierilor.ecce 1

Negreșit, n-ai cum să nu pleci cu vinul potrivit gusturilor tale, alături de recomandarea pentru asocierea perfectă cu preparatele culinare pe care ți le dorești (și la care, bineînțeles, poftești și aștepți să le savurezi).

Sau poate pentru un eveniment/aniversare și atunci ai găsit locul, în drumul tău, de unde să achiziționezi un vin bun. Cert este că nu pot să nu remarc un lucru important, pe care cei de aici îl transmit și-l împărtășesc tuturor pasionaților de vin care le calcă pragul magazinului. Și anume bucuria de a savura un vin de calitate. Poate cel mai important aspect. Enjoy your wine! De aici sau din online!

1 Comentariu

1 Comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi