Degustari

Un cadou de toamnă: Atelierul de Cupaje

Dacă vrei să trăieşti experienţa creării propriului tău vin, alături de prieteni sau cei dragi, vă recomand o experienţă inedită, pusă la dispoziţie de Crama Budureaca: Atelierul de Cupaje!

Participând la acest experiment inedit, alături de vinificatorul cramei, am avut posibilitatea să creez un vin roşu, după gustul meu, având la dispoziţie soiurile Shiraz, Cabernet Sauvignon şi Merlot.

Cu ajutorul unor sticle gradate, am avut posibilitatea să dozez, din cele 3 soiuri de vin roşu sec, cantităţile în procente, astfel încât, după mai multe încercări şi după ok-ul vinificatorului Stephen Donnelly, am reuşit să-mi creez propriul vin!

Acum, voi avea prilejul să-mi impresionez prietenii cu un vin creat de mine, mai ales că există posibilitatea de a comanda la cramă sticle de vin cu reţeta mea secretă (în procentele numai de mine ştiute, bineînţeles)!

Până la urmă, totul a fost o experienţă frumoasă, chiar memorabilă, mai ales că am fost înconjurat de oameni dragi, care au trăit plăcerea de a-şi crea propriul vin.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi