Hobby

Participă gratuit la VINTEST – Salonul Vinurilor Româneşti

Casa de Vinuri Cotnari şi Oenolog.ro vă invită la un adevărat regal al vinurilor româneşti – VINTEST – Salonul Vinurilor Româneşti, ce se va desfăşura în perioada 12 – 14 octombrie 2012, în Bucureşti, la Sala Palatului.

Primii 30 dintre dumneavoastră care dau like + share articolului şi îşi postează numele şi prenumele la rubrica comments, vor avea asigurată o invitaţie şi accesul gratuit într- una dintre cele trei zile ale festivalului, la alegere.  Pentru acces câştigătorii vor lua legătura cu dl. Marian Rotaru  –  0741.188.167, care le va înmâna invitaţia chiar la intrarea în salonul de vinuri.

Totodată, vă aşteptăm  la o degustare a celor două game de vinuri premium româneşti – Domenii şi Colocviu, produse de Casa de Vinuri Cotnari, pe întreaga durată a salonului de vinuri, dar mai ales vineri 12 octombrie 2012, ora 13.oo, la standul Oenolog.ro, alături de reputatul critic de vinuri Cătălin Păduraru, cel care va prezenta în faţa auditoriului cele două game de vinuri premium ale producătorului moldav.

Vă aşteptăm în număr cât mai mare la VINTEST, unde veţi descoperi vinurile premium româneşti!

16 Comentarii

16 Comments

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi