Hobby

(P) Goodwine 23-25 noiembrie 2012

Alma Tim, importator si distribuitor de bauturi alcoolice si non-alcoolice va prezenta in cadrul Targului International de Vinuri GoodWine intreaga gama de vinuri comercializata prin intermediul diviziei online smartdrinks.ro si va gazdui reprezentanti a principalilor parteneri externi Grupo Faustino – Spania,Brotte  si BBC wine&spirits – Franta, Chateau Ksara – Liban.

Brotte din Chateaunef du Pape vine cu o traditie de peste trei generatii. Infiintata in 1931, compania  face parte dintre pionierii imbuteliatori a vinurilor din Valea Rhon-ului. Din portofoliu  de vinuri fac parte: Tavel Les Eglantiers – 87 puncte Parker, Chateuneuf du Pape Domaine Barville – 93 puncte Parker, Gigondas – 93 puncte Parker, Hermitage, Cote Rotie, Chateuneuf du Pape La Fiole – una dintre cele mai vandute sticle din lume,  Cote du Rhone La fiole, Viognier Pere Anselme.

BBC wines&spirits are printre membri fondatori pe romanul Bogdan Tanasoiu. Cu  o experienta de peste 20 ani in industria vinului din Franta, acesta a reusit sa creeze o marca internationala Baldik in care se regasesc vinuri de exceptie din Franta. Marca poarta semnatura lui Jean Luc Pouteau (Best Sommelier in the World in 1983).

Din Spania, Grupo Faustino este prezent in Romania gratie Alma Tim Distribution din 2011. O companie de familie care detine 7 proprietati in cele mai reprezentative zone viticole din Spania: Rioja, Ribera del Duero, La Mancha, Navarra. Vinurile au obtinut medalii la cele mai prestigioase concursuri mondiale: Portia Prima: Tempranillo of the World la New York, a fost vinul selectat la decernarea premiilor Nobel pentru pace in 2010, Portia Crianza , medalie de aur la Bruxelles in 2011, Ebeia Roble medalie de aur 2012 la Sommelier Wine Awards

Din Bekaa Valley din Liban, unde Dyonisos ori Bachus isi are templul, SmartDrinks.ro aduce Chateau Ksara. Cel mai mare si mai vechi producator din Liban, Chateau Ksara a fost detinuta pana nu de mult de calugarii iezuiti. Blanc de Blancs ori Blanc de l’observatoire completeaza vinurile din Liban in Romania.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi