Hobby

Lionel Messi, Starul Barcelonei, îşi lansează propriul Vin: „Leo”

Cotidianul The Huffington Post relatează faptul că celebra vedetă argentiniană, “în driblingurile sale ameţitoare îi lasă adesea pe apărătorii adverşi ameţiţi pe teren”. Se pare că a sosit vremea ca Leo Messi să producă un vin care ar putea face exact acelaşi lucru, dar în afara terenului.

Conform celor de la The Guardian, Casa de vinuri Valentin Bianchi, din Argentina, are în planul său de dezvoltare şi marketing scoaterea pe piaţă a unui sortiment de vin, numit sugestiv „Leo”, un vin cu suport complet din partea starului Barcelonei.

Toate profiturile din vânzarea vinului vor merge la diferite fundaţii caritabile:
„această casa de vinuri va colabora cu Leo Messi şi Fundaţia sa, pentru a continua dezvoltarea de proiecte axate pe sănătate, educaţie, sprijinirea şi atragerea copiilor în competiţii şi activități sportive, ca o parte esenţială a luptei împotriva sărăciei şi vulnerabilităţilor sociale din Argentina. Acestea sunt aspecte fundamentale ale fundației, care, din 2008 de când a fost înfiinţată, a lucrat neîntrerupt pentru a promova misiunea sa principală: ajutorarea copiilor şi adolescenţilor.”

La doar 24 de ani, Messi a câștigat trei premii consecutive Balonul de aur – FIFA. Deţinătorul Balonului de aur este considerat cel mai bun jucător de fotbal de pe planetă, iar Messi, prin performanţele sale sportive, unul dintre cei mai buni jucători de fotbal din toate timpurile.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi