Hobby

Francis Ford Coppola va Deschide Parcul său Tematic “Enologie – Wonderland”

Cu mulţi ani în urmă, regizorul Francis Ford Coppola a venit la Atlanta, ca parte a unei strategii promovare a vinurilor sale.  Aici a dezvăluit un secret, de fapt una din intenţiile sale viitoare (şi ale firmei sale Coppola Enologie Wine) legate de construcţia unui parc tematic în localitatea Geyserville, California, denumit  ”Wonderland”.  Renovat şi remodelat încă din 2010, resortul deţine facilităţi deosebite şi s-a deschis oficial pentru sezonul 2012 pe data de 30 martie cu surle şi trâmbiţe.

Coppola a făcut referire la această idee “Enologie – Wonderland”, ca fiind un loc proiectat  în care familiile să se poată bucura de petrecerea timpului liber.  Lucrul cel mai important este de fapt cum arată în realitate parcul, foarte aproape de imaginaţia regizorului, această destinaţie de vacanţă fiind utilată cu o piscină de 3600 metri pătraţi, un pavilion spaţios şi generos, mese de jocuri, mai multe opţiuni de luat masa, spaţii de cazare.  Oaspeţii pot, de asemenea, să participe la diferite tururi vinicole, degustări din portofoliul Coppola Winery (de peste 40 de vinuri) sau o plimbare prin Coppola’s Film Gallery.

Se poate participa la o serie de degustări neobişnuite, cum ar fi degustare în întuneric, oră de degustare în doi, care explorează aromele culinare şi aromele vinurilor (acestea fiind accentuate atunci când sunt servite în întuneric total). Se poate opta, de asemenea, pentru o experienţă de căţărare şi alpinism, sau participarea domnilor la clubul unde se servesc  trabucuri. Iar pentru a-i atrage pe copii staţiunea oferă lecţii de înot privat şi echitaţie.

Principalul punct de atracţie, în conformitate cu viziunea lui Coppola, este reuninunea familiei pentru petrecerea timpului liber şi a vacanţelor: soare, joc, vin bun, bucătărie şi comuniune.

 

Totul începe să semene cu formula magică, de succes, câştigătoare a numeroase premii Oscar,  ştiută numai de Francis  Ford Coppola!

 

 

5 Comentarii

5 Comments

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi