Hobby

CEREMONIE Cavalerii Vinului la Palatul CEC

Confreria „Cavalerii Vinului” (Ordo Equestris Vini Europae / OEVE) organizeaza o noua ceremonie la Bucuresti, in cadrul evenimentului urmand a fi facute primiri de noi membri. Gazda acestei intalniri a prietenilor vinului din Romania si din Europa va fi Palatul CEC, vineri, 5 octombrie, incepand cu ora 17.00.

In prealabil, Cavalerii Vinului vor defila pe un traseu in Centrul Vechi, incepand cu ora 16.30, din fata Bisericii Sfantul Dumitru-Posta (langa Teatrul de Comedie) pana in fata Muzeului National de Istorie de pe Calea Victoriei. Cina festiva privata a Cavalerilor Vinului Legat Bucuresti se va desfasura la Grand Hotel Continental.

ORDO EQUESTRIS VINI EUROPAE (OEVE) constituie cea mai prestigioasa asociatie de profil din Europa, fiind fondata in secolul XIII in Austria, in orasul liber Eisenstadt si preluand traditia Ordinului Cavaleresc „Sf. Gheorghe”.

OEVE isi propune sa cultive valorile perene ale vinului si pacii, reunind in cadrul organizatiei cei mai prestigiosi producatori si distribuitori de vin, critici de vin, degustatori, somelieri, proprietari de restaurant, dar si iubitori ai vinului din cele mai diverse domenii de activitate, membri marcanti ai societatii.

In tara noastra, OEVE functioneaza din 2009, Consulatul Romania fiind structurat in mai multe legate.

Legatul Bucuresti al OEVE este o organizatie puternica si dinamica.

Deviza Cavalerilor Vinului, pe care va invitam sa o impartasiti, este

IN HONOREM DEI ET IN HONOREM VINI!

Rugam colegii din presa interesati sa fie prezenti la Ceremonia de la Palatul CEC sa isi confirme obligatoriu participarea pe e-mail daniela.paduraru@wineconsulting.ro.  Intrarea in Palatul CEC se face numai pe baza de acreditare.

4 Comentarii

4 Comments

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi