Hobby

10 Vinuri, Botezate Inspirat?

  • Fat bastard

Un Shiraz franţuzesc, produs și distribuit într-un parteneriat franco-britanic, FAT bastard este un brand cu o creştere rapidă, explozivă, având vândute peste 400.000 de sticle în Statele Unite într-un singur an. BusinessWeek a numit FAT bastard drept un „fenomen al marketing-ului”.

  • Bitch

Un vin produs de australieni numit foarte sugestiv „Bitch”, contra-eticheta o repetă de 77 de ori, urmat de „ceva mai mult”. Jale mare…

  • Le Vin de Merde

Jean-Marc Speziale, care deţine un mic restaurant în Aniane, o localitate micuţă lângă Montpellier, Franţa. El s-a hotărât să scoată un vin mai deosebit, după ce s-a pus rău cu presa locală care l-a criticat pentru vinurile produse, culmea, într-o zonă precum Languedoc-Roussillon. .Astfel a început să facă propriul lot de vin etichetat le Vin de Merde sau vin de r…. cum s-ar spune. Şi a reuşit!

  • Oops

Numele provine de la faptul că vinul provine din strugurii uitaţi în vie după cules (sau lăsaţi intenţionat?), recoltaţi ulterior, după o perioadă de timp, vinul fiind produs exclusiv din aceşti struguri.

  • Arrogant Frog Ribet

Aici avem un Cabernet Sauvignon care a fost premiat cu medalie de argint la „Concours des Grands Vins du Languedoc Roussillon 2009”, bineînţeles, tot cu un nume sugestiv.

  • Elephant on a Tightrope

Dacă e să mergem pe sârmă, numai însoţiţi de un elefant ar fi recomandat! Vinul face parte dintr-o selecţie de vinuri franţuzeşti, selecţionate din podgoriile micilor producători ai regiunii Languedoc, care continuă să producă vinuri bunicele, ajutate de terroir-ul unic al zonei. Filosofia de vânzări e simplă: a vinde cu amănuntul la un preţ accesibil, pentru o bucurie de zi cu zi! Şi apoi mergi pe sârmă, am completa!

  • Frog’s Piss

E deja selecţionat! No comment!

  • Cat’s Pee on a Gooseberry Bush

Vinul provine de la „Coopers Creek”, Noua Zeenlandă. Au şi alte vinuri din aceeaşi gamă, cu nume “exotice”, cum ar fi Fat Cat Chardonnay, Sally Cat Pinot Noir şi Tom Cat Merlot.

  • Mad Housewife

Acest vin a adoptat o abordare diferită a marketing-ului, vinul adresându-se doamnelor şi în mod corespunzător a fost numit Mad Housewife. Sloganul său: „Ce este fericirea, fără un pic de vin?”. Serios? Probabil depinde de cât de „nebunatică” este doamna!

  • Blasted Church

Despre Biserică, numai de bine!

Vom reveni!

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi