Timp Liber

(P) Cotnari In Galeria Marilor Vinuri Ale Lumii

Recent s-au desfasurat doua importante concursuri internationale de vin: “CONCOURS MONDIAL DU BRUXELLES” si “VINAGORA-BUDAPESTA”, concursuri organizate dupa regulile si sub patronajul OIV , cu o traditie de zeci de ani si in care se intrec sute de probe din toata lumea. Compania Cotnari a reprezentat Romania, ca de fiecare data cu onoare, adaugandu-si in palmaresul deja impresionant inca trei medalii de aur si doua de argint.

Grasa de Cotnari, simbolul Podgoriei Cotnari si al vinurilor romanesti, soi unic in lume si cel mai vandut vin in ultimii zece ani in Romania, isi pune amprenta pe toate concursurile la care participa. Dupa ce a punctat la Berlin in februarie, obtinand medalia de aur, GrasaCotnari 2000 si-a etalat din nou calitatile de “aur”, clasandu-se pe locul intai atat la Bruxelles cat si la Budapesta.

Aurul castigat de Grasa de Cotnari la Budapesta este si mai pretios, deoarece acolo a concurat cu “rivalul” sau, TOKAY.

La Bruxelles a obtinut medalia de aur si Grasa din 1982 , iar la Budapesta Feteasca Alba din 1995 si 2013 au lasat o impresie foarte buna, ambele obtinand medalii de argint.

Ambasador al tarii in toata lumea, de la an la an Compania Cotnari aduce o contributie substantiala la promovarea imaginii si bogatiilor Romaniei, prin vinurile sale din soiuri autentic romanesti, unice in lume.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi