Timp Liber

Cea Mai Scumpă Sticlă de Vin?

Château Margaux 2009 a scos la vânzare, pentru suma de 195.000$ bucata, trei sticle de vin. Acestea sunt expuse și se pot achiziționa din Aeroportul Internaţional Dubai. Așadar, trei sticle de Bordeaux 2009 produse la Château Margaux, sunt acum disponibile pentru doritori. În prezent, aceste sticle sunt considerate printre cele mai scumpe din lume, dar sticle de vin mult mai scumpe decât acestea au fost vândute la diverse licitaţii în trecut.

Cele trei Château Margaux 2009 nu sunt sticle de orice fel, vinul fiind îmbuteliate în sticle tip Balthazar, cu o capacitate de 12 litri, aceasta fiind prima dată când Château Margaux, un proeminent producător de vinuri din regiunea Bordeaux, a îmbuteliat vinul în sticle de acest fel. Dacă veți achiziționa vinul, veți avea parte și de alte avantaje.

Orice cumpărător al unui Château Margaux 2009 Balthazar are inclus și un zbor cu avionul, la Bussines class, destinația Bordeaux, pentru a efectua un tur privat al cramei şi viei şi să ia parte la o cină privată cu vinificatorul şef. Paul Pontallier, de la Château Margaux, explică în filmulețul de mai jos faptul că anul 2009 a fost un an deosebit de bun pentru recolta din Bordeaux, acest lucru determinându-i să îmbutelieze câteva vinuri într-o ediție specială, exclusivistă. (sursa: huffingtonpost.com)

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi