Timp Liber

Beauty Trend: Wine Lips

Odată cu debutul New York Fashion Week, eveniment ce va avea loc la începutul toamnei, una dintre principalele tendințe în frumusețe va fi culoarea machiajului pentru buze, dominată de nuanțe asemănătoare vinului roșu. De la Laura Mercier la Stila Cosmetics, toate brandurile importante din industria produselor de machiaj au ales culori mai închise, întunecate, pentru a se asorta cu aspectul toamnei, inspirându-se de data aceasta din natură, elementele sugestive fiind nuanțele de culoare oferite de vinurile roșii.

După mai multe sezoane când în trend au fost buzele naturale, cu aspect lucios, poate părea un pic înfricoşător să apară brusc o tendință ce te trimite cu gândul spre gotic. Cu toate acestea, dacă alegeţi nuanţa de roșu închis, buzele colorate în culorile vinului pot fi o modalitate destul de actuală de a fi mai frumoasă atunci când toamna va sosi. În cazul în care sunteţi cu adevărat îngrijorată de buzele prea întunecate, există opţiuni, care merg pe ideea de a alege varianta și nuanța potrivită. Nuanța intitulată Clinique este frumoasă, echilibrată, de mijloc cumva, care arată cu adevărat uimitor pe buzele doamnelor și domnișoarelor (imaginea alăturată). wine-lips

O recomandare a stiliștilor ar fi să încercați stratificarea: adăugarea de culoare în straturi, ce crează umbre. Puteţi încerca și o nuanță de Burgundia, frumoasă şi întunecată, cu un aspect ușor reliefat. În final, este vorba despre cât de multă încredere aveţi în dumneavoastră și să doriți să scoateți în evidență această nouă tendință din modă.

Ca finisaj se recomandă sub culoarea mată, sub formă de praf, să aveți o bază lucioasă, contrastul fiind uimitor. Credeți că această tendinţă culorilor pentru buze va prinde? Probabil, ca orice element de noutate, va reuși să se impună. (Sursa: hijabilife.com; foto credit: vitamindaily.com)

3 Comentarii

3 Comments

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi