Nou

Vademecum Fetească Regală 2013

În premieră pentru Clubul de vinuri Vademecum, ce împlinește 2 ani de existență, s-au lansat vinurile Vademecum (în alb și roșu, Fetească Regală și Fetească Neagră), ce provin din soiuri românești. Ambele vinuri sunt private label, fiind produse și îmbuteliate de către Casa Panciu.

Lansat cu ocazia Halloween-ului, vinul Vademecum (în două variate – alb și roșu), cum vă prezentam și în articolul din data de 2 noiembrie a.c., reușește să surprindă plăcut prin expresivitate, arome, intensitatea gustului său și mai ales printr-un raport calitate-preț corect.

Astăzi vom povesti despre Vademecum Fetească Regală 2013, un vin alb, demisec, producția anului 2013, ce are o culoare galben pai deschis cu ușoare inflexiuni verzui pe marginea paharului. Te întâmpină olfactiv cu arome intense de flori de primăvară, salcâm, iasomie, flori de viță de vie. Feteasca Regala Vademecum

Gustativ se etalează elegant și expresiv, regăsind note fructate, citrice, grapefruit, echilibrate de aciditatea și nuanțele sale ușor minerale. Gustul său se continuă până în finalul lung, ce te îmbie parcă să mai torni un pahar.

Ca și recomandări gastronomice, pentru Vademecum Fetească Regala 2013, se pretează cel mai bine lângă preparate din carne albă (pește sau pui), paste în sosuri albe, legume la cuptor, aperitive, servit la o temperatură optimă de 10-12°C.

Îl puteți comanda online la vinpenet.ro sau îl puteți cumpăra direct de la Vinotecamea și magazinul de vinuri al Restaurantului Rossetya.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi