Nou

Vademecum Fetească Neagră 2013

Așadar, în noaptea de Halloween, vinul Vademecum a lăsat masca jos! O surpriză pentru membrii Clubului nostru, vinul Vademecum (lansat în două variate – alb și roșu) a fost cel care a reușit să-i surprindă plăcut pe cei care l-au testat și savurat.

Astăzi vom povesti despre Vademecum Fetească Neagră 2013, un vin roșu, demisec, producția anului 2013, culoare roșu rubiniu închis cu inflexiuni violacee, ce dezvoltă arome elegante de fructe supracoapte (coacăze, cireșe, prune uscate).

Gustativ se prezintă corpolent și catifelat, cu taninuri ferme, puternice, fructele de pădure fiind la putere, alături de note surprinzătoare de condimente. Echilibrat și intens, cu aciditate ce-l susține elegant, gustul său se continuă până în finalul lung.

Ca și recomandări gastronomice Vademecum rosula vinul Vademecum Fetească Neagră 2013, ne gândim la preparate din carne de vită sau porc (pe grill sau la grătar), paste în sosuri roşii, legume la cuptor, mâncăruri tradiţionale pe bază de carne, brânzeturi fermentate, servit la o temperatură optimă cuprinsă între 16-18°C.

În premieră pentru Clubul de vinuri Vademecum, ce împlinește 2 ani de existență, s-au lansat vinurile Vademecum (în alb și roșu, respectiv o Fetească Regală și o Fetească Neagră), ce provin din soiuri românești. Ambele vinuri sunt private label, fiind produse și îmbuteliate de către Casa Panciu.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Oenolog.ro - Vademecum Fetească Regală 2013

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi