Nou

Povestea Clubului de Vinuri Vademecum

Cluburile de vin sunt o extinsie culturală modernă a artei şi civilizaţiei vinului, fiind concepute pentru a furniza membrilor săi concepte gastronomice şi asocieri culinare rafinate, alături de vinurile propuse spre degustare. La nivel internațional există cluburi ale entuziaştilor de vin orientate pe o mare varietate tematică: cluburi de vin roşu, cluburi de vin alb, cluburi de vinuri internaţionale, cluburi de Champagne şi lista poate continua.

Plecând de la aceste considerente, Clubul de Vinuri Vademecum oferă periodic membrilor săi seri vademecum wine clubtematice şi un mod unic de a explora o varietate de vinuri selecționate, în compania unor preparate gourmet. Din dorinţa de a extinde orizontul de cunoaştere al membrilor săi, ne-am propus în timp, trecerea în revistă a principalelor regiuni viticole din țară și străinatate, a unor selecții de vinuri provenite de la cei mai importanţi producători români, precum şi din majoritatea ţărilor cu tradiţie viticolă.

Sub egida Clubului de Vinuri Vademecum am încurajat acumularea unor cunoştinţe solide despre vinuri şi mai ales dezvoltarea abilităţilor de degustare ale membrilor săi…

Vă invităm să citiți continuarea poveștii noatre în ultimul număr al revistei Vinul.ro. Urmează-ne și vei cunoaște!

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi