Evenimente

Evadare în Dealu Mare: Crama Budureasca

Postat in

În perioada 22-23 august, a avut loc un eveniment interesant, organizat de Asociaţia Dealu Mare, dedicat vizitării cramelor, în număr de 12, care compun această asociaţie.

Evenimentul, unicat până în prezent, şi-a dorit să adune, deopotrivă, în aer liber, vinuri bune şi oameni care să participe la acest eveniment, oenoturismul din zona Dealu Mare realizand astfel un prim pas consistent spre acest gen de turism, mai ales acum în vremuri de pandemie.

Pe parcursul celor 2 zile, cele 12 crame de top din renumita regiune Dealu Mare, inclusiv Crama Budureasca, au fost gazdele oaspeților pasionaţi de vinuri, gastronomie, mâncare și cultură.

Turiştii care au călcat pragul Cramei Budureasca, au avut parte de o experienţă oeno-gastronomică de neuitat, sub bagheta somelierului Ştefan Timofti.

Trebuie remarcat şi faptul că o parte din aceste încasări – 10%, urmează să fie donate Spitalului din Mizil. Considerat o reuşită, de către organizatori şi mai ales de către participanţi, evenimentul se doreşte a fi reluat în această toamnă, pentru că se apropie culesul, iar gustul mustului proaspăt este, cum altfel, irezistibil!

Click pentru a comenta

Cele mai citite

Exit mobile version