Gastronomie

Wine Ice Cream

O idee interesantă, pusă în practică de Roxaina Hurlburt, din Boonville, statul New York, SUA, a prins din ce în ce mai mult peste ocean, invadând recent şi pieţele din China, Japonia şi Canada.

Este vară, este cald, toţi ne topim de căldură şi am dori să ne răcorim cu o îngheţată. Iar dacă vorbim de o îngheţată care are printre ingredientele sale vin, nu putem decât să ne imaginăm reacţia provocată de un astfel de amestec provocator!

Îngheţată cu vin, poate părea cumva antagonist, amestecuri lactate, smântână, zahăr, vin. Deoarece alcoolul topeşte gheaţa, a fost o provocare pentru cei care au creat acest mix de ingrediente să le stabilizeze şi să le echilibreze corespunzător. Conţinutul de grăsime este de 15% iar cel de vin de 5%. O porţie de îngheţată este echivalentul unui pahar  de vin.

Au fost create  şase arome de Wine Ice Cream: Porto, Riesling, zmeură cu Chardonnay, piersică cu White Zinfandel, cireşe cu Merlot şi Cabernet Sauvignon cu ciocolată.

Îngheţata cu Champagne este promisă în curând. Să menţionăm şi faptul că noul model de îngheţată a fost remarcată şi premiată la diverse competiţii internaţionale de profil, cum ar fi: 2011 Trends & Innovations Award SIAL China May 18-20, 2011; 2008 Wine Ice Cream World Taste Champion Awarded by the Masters of Taste of the Chefs In America Awards Foundation; 2007-2008 American Package Design Award Awarded by Graphic Design USA; 2007 Winner of Best New Product „Small Bite Big Taste” Competition The Great American Dessert Expo Atlanta, GA June 1-3, 2007, precizează www.mercersdairy.com.

Feel taste, good taste! Wine Ice Cream for hot summer!

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi