Gastronomie

Budureasca Rose 2018 şi un Wine & Food Pairing Reuşit

Despre acest vin rose am mai scris prin luna martie, când era proaspăt îmbuteliat.

L-am revăzut recent, pe o vreme perfectă pentru a te răcori cu un vin rose, mai ales ca îmi doream să realizez şi un wine&food pairing cât mai reuşit pentru invitaţii mei dintr-un wekend.

Şi l-am găsit! Alături de o salată din icre de crap, asezonată cu icre de somon. Aromele gustative ale acestori terine de icre s-au mulat perfect pe aromele şi aciditatea rose-ului premium de la Budureasca. Ceea ce vă recomand şi vouă să încercaţi! Nu veţi da greş!

Rose-ul Premium de la Budureasca este obținut din struguri de Pinot Noir, Shiraz si Merlot.

Are o culoare roz deschis, atragătoare, limpede, cristalină.

Aromele sale sunt de fructe roșii, susținute interesant de note florale de primăvară.

Gustativ avem zmeură, agrișe roșii și arome de citrice care surprind prin prospețimea lor.

Acitidate bună, nivel de alcool mediu (13%), are un final în care se simt robustețea și personalitatea Shiraz-ului.

Nu rămăne decât să experimentaţi şi să îndrăzniţi să trăiţi experienţe gastroenologice cât mai reuşite! Enjoy!

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi