Event

Vinuri Ecologice si Biodinamice la PROVINO Cluj – Napoca

Postat in

Am decis sa participam la Provino Cluj-Napoca pentru a intra in contact cu cei pasionati de vinurile de calitate, amatori sau profesionisti, si pentru ca vom sustine astfel de evenimente in domeniu pe viitor. Este si o ocazie excelenta de a prezenta selectia noastra de vinuri.

VindeVie srl este o firma noua pe piata romaneasca, specializata in comercializarea on-line a vinurilor naturale si biologice, a acelor vinuri ce noi consideram ca poseda un gust veritabil si au o istorie in spate. Ne gasiti pe www.vin-de-vie.ro. in plus, vom oferi si servicii premium de livrare acasa, degustari tematice si exclusivitati.

Vinurile alese cu multa atentie provin in principal din domenii familiale si din locuri ce si-au spus cuvantul de-a lungul timpului. Insa cel mai important pentru noi este ca vinurile alese sunt vinficate natural, cu drojdii naturale si cu cantitati de sulfiti cu mult sub normele legale. Unele chiar cu 0% sulfiti adaugati. Desi pare simplu, pentru a putea vinifica intr-un mod atat de natural este nevoie de un strugure in perfecta stare, de multa igiena si de mult profesionalism.

Vinurile noastre sunt in marea lor majoritate certificate ca fiind obtinute din struguri proveniti din agricultura biologica si/sau biodinamica. Mai mult decat o certificare, un brand sau faptul ca provin dintr-o regiune cunoscuta, ceea ce este esential pentru noi e gustul si emotia pe care un vin le poate exprima. De asemenea, iubim diversitatea in materie de vin si astfel, in selectia noastra restransa, veti intalni mai mult de 30 de varietati de struguri.

VindeVie srl nu face doar o selectie atenta ci se preocupa de controlul conditiilor de transport si depozitare de la domeniu viticol si pana la consumatorul final pentru ca senzatiile consumatorului final sa fie conform asteptarilor : un gust veritabil.

Demaram aceasta activitate comerciala cu vinuri dintr-o tara cu o mare traditie viticola si dorim ca in curand sa propunem, cu multa mandrie, si vinuri romanesti. Multe progrese calitative s-au facut in aces sens si noi credem in potentialul viticol autohton.

Lansarea oficiala a site-ului www.vin-de-vie.ro o vom face in cadrul festivalului Provino Cluj Napoca.

Click pentru a comenta

Cele mai citite

Exit mobile version