Event

Rotenberg – Un Brand Consacrat pe Piaţa Vinurilor Româneşti

Postat in

Începe să nu mai aibă nevoie de nicio prezentare. Vinurile Rotenberg, prin cel care le-a dat viaţă, în numai câţiva ani au reuşit să se impună prin nivelul calitativ, în gama premium şi superpremium, devenind deja consacrate nu numai pe piaţa autohtonă.

Se observă, fără echivoc, pasiunea şi dorinţa producătorului, Mihail Rotenberg, de a face din producţia vinului o adevărată artă.

Producţia sa este axată exclusiv pe soiul de strugure Merlot, atenţia oferită perioadei de macerare, drojdiile selecţionate pe care le utilizează, plaiurile de pe unde provin strugurii, cât şi baricurile de stejar, cu diverse nivele de ardere şi de perioade de utilizare, făcând parte din arsenalul secret care conferă unicitate, fiecărui lot din vinurile sale.

Bineînţeles, Mişa nu putea să lipsească de la un eveniment cum a fost regalul vinurilor româneşti Goodwine, fiind prezent, exterm de atent, jovial, dornic să împărtăşească din experianţa sa oenologică tuturor celor care i-au călcat pragul şi i-au degustat vinurile. Ne dorim ca vinurile sale de „terroir”, să ne surprindă în continuare la fel de plăcut, mai ales acum când ne-am îndrăgostit iremediabil de ele!

Click pentru a comenta

Cele mai citite

Exit mobile version