Event

Record la Vinvest

Cu două săptămâni înaintea deschiderii celei de-a IX-a ediţii a Salonului Internaţional de Vinuri VINVEST Timişoara, listele participanţilor şi a partenerilor au atins un număr record:

23 de producători de vin
6 distribuitori de vin
17 companii de servicii din industria vinului
30 de parteneri cu produse şi servicii
59 de parteneri media
4 parteneri principali

În total, 138 de firme şi-au adus sprijinul în realizarea unicului eveniment care prezintă industria vinului în România.

În perioada 6-8 aprilie, la Centrul Regional de Afaceri Timişoara, vizitatorii vor putea degusta vinuri din Franţa, Italia, Spania, Chile, Australia, alături de vinuri româneşti, unele încă neajunse pe rafturile magazinelor.

Un important sector al Salonului VINVEST Timişoara este cel dedicat gastronomiei. În acest an la VINVEST, maeştrii bucătari, cofetari şi patiseri vor concura sub privirile vizitatorilor în competiţia Cupa Banatului în Arta Culinară, organizată de Asociaţia Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism.

Presa de specialitate alături de marile instituţii media din România au fost mereu un aliat al vinului de calitate. Salonul VINVEST Timişoara este susţinut prin promovare intensivă de 58 parteneri media, la care se adaugă alte zeci de articole scrise/difuzate în mass-media românească.
De asemenea, în zilele de weekend de la VINVEST, are loc lansarea Ghidului Vinurilor Româneşti, apărut la editura House of Guides, precum şi o întâlnire cu cea mai nouă publicaţie de specialitate, Revista Millesime.

Programul celor 3 zile conţine şi două vizite de lucru ale jurnaliştilor la două din cramele situate în Vestul ţării: Recaş şi Wine Princess.

Programul complet al Salonului VINVEST, ediţia a IX-a, este disponibil pe site-ul www.vinvest.ro, unde se regăsesc toţi participanţii şi partenerii evenimentului.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi