Event

PROVINO Cluj-Napoca – Unul dintre Evenimentele Importante pentru cei Implicati in Industria Vinului

Personalitate recunoscuta in industria vinului, somelierul Sergiu Nedelea, in calitatea sa de Ambasador al Asociatiei Somelierilor din Europa in Romania, va intampina publicul vizitator al festivalului de la Cluj-Napoca.

Referitor la asteptarile dumnealui de la Festivalul de Vin, Arta, Gastronomie de la Cluj-Napoca, acesta a declarat: “Dupa cum bine stim, producatorii se straduiesc sa faca vinuri bune, iar distributia si HoReCa se implica in vanzarea lor. In final ramane consumatorul nostru cel de toate zilele. Vom incerca in cadrul Festivalului PROVINO sa asezam toate aceste elemente in jurul unei mese rotunde pentru a intalni diferite puncte de vedere. Speram sa aflam cand si unde se naste profitul obtinut din vanzarea vinurilor, daca atingem asteptarile consumatorului… O provocare la cantarirea realitatii, cu ocaua cea buna, pentru ca ne aducem aminte ca-n vin e adevarul!”

Importanta organizarii Festivalului PROVINO in centrul cultural si istoric al Transilvaniei este recunoscuta de somelierul Nedelea:

“PROVINO Cluj-Napoca este unul dintre evenimentele importante pentru cei implicati in industria vinului si pentru cei care indragesc vinul, il inteleg si, bineinteles, il si consuma. Cluj-Napoca este unul dintre orasele in care vinul are o buna perceptie si, mai ales, o buna intelegere a ceea ce inseamna vin de calitate.”

1 Comentariu

1 Comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi