Event

Jidvei, Domeniile Boieru, Butirom Baril au spus DA Invitatiei la PROVINO Cluj-Napoca

Continua inscrierile la Festivalul PROVINO Cluj – Napoca, unde trei noi companii s-au adaugat pe lista participantilor de anul acesta, Jidvei ,Domeniile Boieru si Butirom Baril.

La Festivalul PROVINO, compania JIDVEI va participa cu vinurile deja cunoscute consumatorilor – gamele Grigorescu, Clasic, Premiat, Tezaur, Castel, etc.
“Ca element de noutate, la acest festival vom prezenta noua imagine a unor produse din portofoliu, o schimbare completa, ce vrem sa marcheze orientarea catre un consumator educat in domeniul vinului, dar si exigent din punct de vedere estetic.

Speram ca acest festival sa reprezinte un moment bun de intalnire a cunoscatorilor, dar si a consumatorilor cu produsele Jidvei pe care acestia deja le cunosc (gamele Grigorescu, Premiat, Popular), dar si cu cele mai putin prezente in piata (Gama Tezaur – soiuri, vinurile spumante, etc), un moment in care sa demonstram, inca o data, nivelul de calitate al produselor noastre.” a declarat doamna Ioana Anghel, PR-ul companiei Jidvei.

La primul festival de vin din Cluj-Napoca, DOMENIILE BOIERU participa cu o selectie de arome atent culese de pe dealurile din zona Ciumbrudului, nu mai tinere de 2009, respectiv 2010.

Directorul de Vanzari, Moga Bogdan, transmite publicului PROVINO: “Noi suntem mereu pregatiti de sarbatoare si ne asteptam ca musafirii care ne vor trece pragul la targ sa fie numerosi. Ii asteptam cu sortimente deosebite, care vor fi, cu siguranta, pe placul dumnealor. ”

Vinurile Domeniile Boieru au fost nominalizate la numeroase premii in cadrul unor competitii internationale, de unde se asteapta vesti imbucuratoare.

“Un vin sofisticat nu are nevoie de straie aurite. De aceea, ne dorim ca vinul nostru sa fie pe placul musafirilor si a celor care ştiu cum, când şi de ce să-l savureze. Ne vom numara printre acei participanti care pot spune ca un lucru facut cu suflet este un lucru bine facut”, a declarat Moga Bogdan, Director de Vanzari Domeniile Boieru.

Noutatea pregatita de BUTIROM BARIL pentru Festivalul PROVINO de la Cluj consta in butoaiele de stejar de 225 litri confectionate din lemn de salcam, pentru maturarea vinului alb.

“Pe langa butoaiele din stejar si salcam, vom aduce si butoaie reconditionate. Ne aflam printre primele firme care realizeaza aceste reconditionari, avand in prezent un contract de 700 de butoaie din stejar de reconditionat pentru Murfatlar Romania.” a declarat Ion Tita, directorul Butirom Baril.

Butirom Baril considera participarea la Festivalul PROVINO o oportunitate deosebita de a-si promova produsele publicul-tinta si de a cunoaste noi colaboratori, intr-un ambient special creat pentru aceasta industrie.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi