Event

GoodWine se mută în casă nouă

Interesul in crestere pentru vinurile premium si cererea din ce in ce mai mare pentru participarea la Targul International de Vinuri GoodWine a determinat ca editia a-VIII-a a principalului eveniment dedicat vinurilor din Romania sa fie organizat in pavilionul C1 (vezi harta) a complexului expozitional Romexpo, in perioada 23-25 noiembrie 2012.

Expozantii au la dispozitie peste 1,000 de metri patrati de spatiu expozitional din cei 2,500 cat masoara proaspat renovatul pavilion C1, cu toate facilitatile disponibile intr-un spatiu expozitional profesional, fiind posibila extinderea spatiului in pavilioanele alaturate, daca cererea va depasi oferta actuala. De asemenea, este disponibil spatiu de expunere exterior in fata pavilionului C1.
“Pasul pe care il facem prin mutarea GoodWine intr-un spatiu expozitional profesional face parte din strategia de dezvoltare a evenimentului, dorind astfel sa dam o noua anvergura celui mai important eveniment dedicat vinului din Romania,” a declarat Angelica Iva, director general GoodWine.
Noul spatiu va permite si crearea mult doritelor spatii pentru seminarii, workshopuri si discutii libere. Nu a fost uitat nici spatiul dedicat show-urilor gastronomice, unde maestri bucatari vor gati in fata vizitatorilor cele mai alese bucate ce vor fi asortate cu vinuri pe masura de catre somelieri.
In mai putin de o saptamana de la anuntarea editiei a VIII-a a GoodWine, peste 40% din spatiu expozitional a fost contractat.

Au confirmat participarea: Cotnari (Partener Oficial), Casa de Vinuri Cotnari (Partener Strategic), Jidvei (Partener Principal), Vinarte, SERVE, Cramele Rotenberg, Crama Oprisor, Cramele Recas, Budureasca, Senator, Domeniile Sahateni, Vinicola Averesti, Casa de Vinuri Husi, Domeniile Samburesti, Domeniile Vanju Mare, Almatim Distribution, Agricola Stirbey, Avincis, Via Sandu, Ambasada Chile, Cricova Romania, Ritzi Consulting, Wine Distribution, Itu Refrigeration.
www.goodwine.ro

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi