Event

Oenolog.ro şi Domeniile Sâmbureşti vă premiază

Oenolog.org a împlinit 1 an şi a devenit Oenolog.ro

Domeniile Sâmbureşti şi oenolog.ro îţi oferă şansa să câştigi o casetă ce conţine  două sticle de vin Rouge de Roumanie. Premiem trei dintre participanţii la conconcursul nostru, prin tragere la sorţi, cu ajutorul aplicaţiei random.org.

Vrei să câştigi unul din cele trei premii? Nu trebuie decât să dai share pe Facebook acestui articol şi să răspunzi la întrebarea: Din ce soiuri de struguri este format cupajul Rouge de Roumanie? Răspunsul vostru împreună cu link-ul profilului dumneavoastră de Facebook pot fi trimise până la data de 14 Octombrie 2012, la comentarii în cadrul acestui articol. Concursul se adresează persoanelor cu vârsta de 18 ani împliniţi şi se desfăşoară în perioada 28.09. – 14.10.2012.

Venind în sprijinul vostru, mai multe indicii despre vinul Rouge de Roumanie găsiţi dând un click aici.

Domeniile Sâmbureşti este o divizie a Valvis Holding ce exploatează din anul 2005 o suprafaţă de aproximativ 500 de hectare de viţă de vie. Investind până în prezent aproape 12 milioane de euro în lucrările de replantare cu viţă nobilă, rezultatele bune nu s-au lăsat aşteptate.

Dintre gamele de vinuri comercializate de producătorul Domeniile Sâmbureşti amintim: gama Sâmburelul de Olt – vinuri din categoria consummer, Domeniile Sâmbureşti – vinuri premium destinate marilor retaileri şi gama superpremium Chateau Valvis – vinuri de colecţie, regăsite în segmentul Horeca şi în magazinele specializate.

Cei trei câştigători vor fi anunţaţi în data de 22 octombrie 2012 şi vor fi contactaţi pentru detalii în vederea înmânării premiilor. Succes!

48 Comentarii

48 Comments

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi