Event

DecanterChina.com se va lansa în toamnă

DecanterChina.com va fi o platformă online, bilingvă, în limba engleză şi text în chineza simplificată (folosită în China continentală), dedicat iubitorilor de vin din China.

Piața vinicolă din Asia a crescut într-un ritm susţinut în ultimii ani, promovând China pe locul 5 în topul națiunilor consumatoare de vin din întreaga lume, înainte de Marea Britanie, în conformitate cu un studiu al Vinexpo.

Doi editori de la IPC Media Londra au fost repartizaţi pentru a lucra la site.

Ei vor comunica în permanenţă cu editorul John Abbott şi vor fi însoţiţi de o serie de nume de top din China ce lucrează în domeniu, contribuind la conţinutul special pentru acest “public nou”.

Construit de experţii în strategie de brand şi comunicare, este pregătit pentru lansare în toamna anului 2012. Noul site se va concentra pe educaţie şi va include un glosar de traduceri cu termenii cheie despre vin, calendar de evenimente, cele mai recente ştiri despre vin şi recomandări de top. Acesta va fi pe deplin integrat cu site-urile microblogging-ului chinez, extrem de populare în rândul publicului.

John Abbott, editor la Decanter.com şi mai nou la DecanterChina.com a precizat: “Suntem foarte încântaţi să fim în măsură să aducem experienţa noastră semnificativă pentru un public nou . Împreună cu editorii noştri chinezi şi colaboratorii acestora, dorim să construim o comunitate activă, mai ales pentru cei care iubesc vinul şi învăţă despre vin”.

Directorul Sarah Kemp adaugă: “faptul că Decanter, întotdeauna a adus consumatorilor ceva nou, şi-a construit astfel reputaţia sa internaţională. Lansarea www.decanterchina.com este o oportunitate pentru noi de a ajunge la această nouă generaţie de consumatori de vin şi de a conversa cu ei în propria lor limbă”.

Lansarea DecanterChina.com urmează după lansarea Asia Decanter Wine Awards, o surată mai mică a Decanter World Wine Awards, recunoscând vinurile de pe piaţa asiatică, “judecate” şi comentate de către experţii.

Decanter va organiza o conferinţă intitulată “Descoperirea chinezului iubitor de vin”, la viitoarea Vinexpo Hong Kong, astăzi, miercuri, 30 mai a.c..

Ca un remenber, Revista Decanter a fost lansată în anul1975. Astăzi, Decanter cuprinde cu preponderenţă pricipalele evenimente internaţionale legate de lumea vinului, Decanter Fine Wine, site-ul Decanter.com  lansat în 2000 şi Decanter World Wine Awards, considerat cel mai mare concurs de vinuri din lume. Recent, Decanter a fost nominalizat de către consumatori de vin brandul anului, informează Professional Publishers Association.

Click pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi