Event

Crama Averesti, in Premiera la Goodwine 2012

Postat in

Printre surprizele cu care ii asteapta organizatorii celei de-a saptea editii a Targului International de Vinuri Goodwine (30 martie – 01 aprilie 2012) pe iubitorii de vin se numara si prezenta Vinicolei Averesti din Husi.

Relansata in 2011, Crama Averesti va prezenta la editia din martie Goodwine colectia sa de vinuri albe, denumita “Locurile”. Aceasta cuprinde 5 vinuri: Zghihara – Povestesti, Feteasca Regala – Cinstesti, Feteasca Regala – Daruiesti, Aligote – Indraznesti, Cuvee AVE – Dragostesti. Inspirate din cele mai dragi momente de bucurie in compania carora se servesc vinuri deosebite, fiecare dintre cele 5 vinuri poarta numele unei localitati – spatiu imaginar de voie-buna din tinutul Averesti.

Vedeta gamei este Zghihara. Vinul, numit sugestiv “Povestesti”, este creat in zona Husi-Averesti, singura regiune din tara care produce acest soi nobil. Potrivit reprezentantilor producatorului, Zghihara este “cunoscut ca cel mai acid vin al neamului romanesc si te tine de vorba pana in zorii zilei si te pofteste sa il bei in sanatatea altora fara sa o ruinezi pe a ta”.

Click pentru a comenta

Cele mai citite

Exit mobile version