Event

COTNARI SE ALĂTURĂ PARTICIPANŢILOR PROVINO

In 2012, COTNARI participa la PROVINO Iaşi (1 – 4 noiembrie), printre altele, cu vinuri din gamele Clasic si Selectie, destinata exclusiv HORECA.

Specialistii combinatului Companiei COTNARI se dedica unei activitati susţinute de cercetare atiintifica, de studiere a evolutiei vinurilor si de constituire a sortimentelor. Din laboratoare echipate la standarde de ultima generatie au iesit doua noi soiuri de vita de vie: Grasa 75 si Perla Cotnariului. Vinurile de Cotnari prezinta calitati excepţionale obtinute prin limitarea productiei medii de struguri la un hectar la doar 70-80% fata de celelalte podgorii ale Romaniei sau din tarile viticole.


“Compania noastra va alege intotdeauna calitatea in detrimentul cantitatii. In vinoteca noastra, organizata pe criterii stiintifice, pastram cele mai reusite colectii, incepand din anul 1957. Traditia milenara se impleteste cu promovarea celor mai avansate sisteme. In ultimii ani, compania a promovat investitii substantiale impreuna cu firme de renume din Italia, Germania, Suedia. Aceste investitii au crescut capacitatea statiei de imbuteliere, au modernizat instalatiile de racire, de eliminare a sarurilor tartrice, de limpezire centrifuga a mustului, de depozitare a vinului la invechit etc.”

8 Comentarii

8 Comments

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi